Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehetséges, hogy ennyit...

Lehetséges, hogy ennyit híztam egy hónap alatt?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek x idő után be mertem vallani, hogy etetős fétisem van, és azóta neki is nagyon megtetszett. Mi boldogok vagyunk így, nagyon élvezzük, szóval bántásra nincs szükségem, kérlek csak akkor kommentelj, ha segítő szándékkal írsz.

Szóval 1 hónapja kezdtük ezt az egészet kb, és eléggé kiterjedt a mindennapjainkra. Alapból nem a versenysúlyommal indultam neki ennek, mert nagyon le voltam fogyva magamhoz képest, így az elmúlt egyhavi hízást a ruhákon nehezen vettem észre. A hasam sokat nőtt, de mivel minden nap tömtek, mint a libát, ezért ezt annak tudtam be, plusz puffadás, stb. De ami igazán sokkolt, hogy így kb 1 hónap elteltével mérlegre álltam, és 11 kilóval vagyok most nehezebb. Konkrétan sokkolt. Lehetséges ennyit hízni egy hónap alatt, vagy van valami bibi a mérleggel?

jún. 1. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Lehetséges. 11 kiló hízáshoz kb 77000 többletkalóriát kell elfogyasztani. Egy hónapban átlag 30 nap van, 77000/30= napi kb 2500 kcal plusz bevitelt jelent. Ez olyan, mintha egy átlag ember minden nap 2x annyit enne.
jún. 1. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
85%

Illetve, ha puffadsz a gázok is nyomják a súlyt. A rossz emesztes miatt puffadsz attól pedig még vizesedhetsz is.

Szerintem a 11 kiló a valóságban 9-nek felelhet meg.

De egyébkdnt igen, ha mindennap kalória többletben vagy es mondjuk sokkal, ahogy felettem is írták, simán hízhatsz annyit. Gondolom nem csak zöldségfélékkel etet. Am nem elitélendő. Léteznek fétisek és ez még a jobbik eset. Ezzel nincs baj. Inkább mint valami abberált szexuális tevékenység. Viszont, hogy azért majadj az egeszség talaján, próbáljatok valami egeszségesebb dolgokat enni.

jún. 1. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Sokkal gyorsabban lehet visszahízni, mint hízni. Ha valami miatt átmenetileg le voltál fogyva ahhoz képest, amit a szervezeted jó ideig megszokott már, akkor azért vannak gyorsabb változások.

Az se mindegy persze, ki mennyire hízékony vagy nehezen hízó típus. Előbbieknél nincs mit csodálkozni, utóbbiaknál volna.

Meg az se mindegy, hogy egy 50 kilós lánykáról beszélünk, vagy egy eleve kétméteres, 120 kilós diszkoszvető férfiról. Nem ugyanannyi az annyi ennek meg annak. Szóval elárulhatnád az adataidat, és hogy a korábbiakban is volt-e már ennyi a súlyod, valamint volt-e már példa korábban is nagyobb hízásra.

Valószínű a hirtelen hízásban 2-3 kiló csak aktuális vízmegkötés, és a mérlegnek is lehet 1-2 kiló szeszélye. Ha szar, több is. De ez lényegtelen mert ez így is, úgy is sok hízás. (Esetleg ha elemes a mérleg, nem árt megnézni, nem-e merül az elem, mert akkor azért tud mérni hülyeségeket.)

Támpontként annyit tusok még mondani, hogy nekem is volt 11 kiló hízásom két alkalommal is (betegség után vissza, illetve lábsérülés után) de ezek nekem két hónap alatt jöttek össze, nem egy.

jún. 2. 23:25
 4/4 A kérdező kommentje:

25 éves férfi vagyok, 178 cm. Amikor elkezdtük ezt az egészet, akkor 74 kiló voltam, előtte pedig 79-80. Most mértem magam, 87.8-at mutatott a mérleg..

A 74 május elsejei mérés volt.

jún. 3. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!