Így működik a candida diéta?
Figyelt kérdés
Sajnos elért egy ilyen betegség. Nem nagyon engedhetem meg magamnak a teljeskörű diétát mert nagyon vékony vagyok. Az étrendemből elimináltam az édességet és a kávét. De egy kiflit (búzaliszteset) ugyanúgy megeszek reggelire és vacsorára is. Az ebédem normális. Tartalmaz rizst, burgonyát, húst és zöldséget, gyümölcsöt. Sajtot is elég sokat fogyasztok kb napi 3 szelet (70g) és még halat is eszek. A cukrot próbálom kiiktatni. Korábban rengeteget nasiztam. Amit most már nem fogok.
Sajnos elég makacs a betegségem. 3 hónapja küzdök vele. Ha szedtem gyógyszert akkor egy ideig elmúlt majd újra előjött amikor bátorkodtam meginni 2 dl bort vagy éppen megvolt vagy éppen megfáztam. És akkor újra 2 hétig küzdöttem vele hogy ne legyen...
máj. 31. 20:04
1/3 anonim válasza:
A candida egy gombaféle, és a cukor a kedvence. Volt régen itt magyarországon egy arab doki akinek ez a volt a szakterülete, és talán az egyik legjobb volt a témában. Nekem adott valamit amivel kiirtotta a bélflorát, utána diéta, és utána vissza kellett telepíteni a bélflorát. Több mint 10 éve volt, és sajna meghalt a pasi, kisérletezés során ráborult az anyag és a börön át beszivodott a testébe.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem candidam van. Kiderül
szept. 13. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!