Nagy baj van ha meg ittam 1dcl kézfertőtlenítős vizet?
Figyelt kérdés
Az egyik haverom direkt pálinka helyett kézfertőtlenítőt öntött ki nekem és fel húzott hogy nem tudok le húzni egyszerre egy deci-t, én pedig mit sem sejtve lehúztam.máj. 30. 13:21
1/6 anonim válasza:
Igen, ez elég baj, ha ez tényleg igaz. Menj orvoshoz! A haverodat meg jelentsd fel. Nem normális, hogy más egészségét veszélyezteti.
2/6 anonim válasza:
Sokban függ attól, hogy milyen volta a hígítás. De nem valószínű, hogy bajod lesz tőle. Amúgy "felhúzott" és "lehúzni" ...
3/6 anonim válasza:
Az ilyen ember nem haver! Soha többet ne keresd a társaságát! Nézed meg magad orvossal!
4/6 anonim válasza:
Azonnal menj orvoshoz és vidd magaddal a kézfertőtlenítős üveget, hogy lássa az orvos mi volt benne. Ha ez igaz, akkor ő nem barát, hanem ellenség, vagy nagyon buta.
5/6 A kérdező kommentje:
Voltam szerencsere szinte alig volt benne kezfertotlenito kb 90%ban viz volt es az orvos adott valamilyen hasmenésre szant gyogyszert szoval nincs baj
máj. 30. 14:57
6/6 anonim válasza:
Persze, hogy nincs ha eléggé higított volt. Akkor is, ha valakinek nem tetszett amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!