Ez hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Próbálok fogyni már 5 kg lement rólam, de csütörtöktől hétfőig wellnesezni voltam, ahol nem figyeltem oda mit eszem, viszont a kalóriákat számoltam, hogy ne lépjem túl a napi bevitelt. A mai nap reggel amikor ráálltam a mérlegre több mint 2 kilóval többet mutatott. Nagyon el vagyok keseredve. Ezt az 5 kg-ot is másfél hónapba telt leadnom.máj. 28. 21:17
1/4 anonim válasza:
A cukor miatt több vizet tart vissza a szervezeted. Ez nem zsír...
2/4 anonim válasza:
Vízvisszatartás. Nem zsír.
És ennyit nem is lehetne zsirból hizni egy hét alatt.
Most 5 napig ne állj mérlegre. Utána látninfogod hogy visszaáll a súlyod
3/4 anonim válasza:
Lehet több szénhidrátot ettél. Egy gramm szénhidrát 3 gr vizet köt meg (ideiglenesen!). Tehát ha 5 napig napi 100 gr szénhidráttal többet ettél mint amugy akkor az 1.5 kg víz! többlet. Minimum. Majd lemegy
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor egy hét múlva újramérem magam. Bocsánat, ha a kérdésem buta volt, nem vagyok jártas a témában.
máj. 29. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!