Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek, hogy az egészséges...

Mit tegyek, hogy az egészséges életmódtól ne menjen a hasam?

Figyelt kérdés
Történetesen hízni szeretnék, egészségesen. Minden nap eszem gyümölcsöt, zöldséget rostban, fehérjében gazdag élelmiszereket, de van hogy egy nap 3x is mennem kell nagy wcre. Hogyan tudnám ezt kicsit lecsokkenteni
2024. máj. 27. 11:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy napi háromszor van normális székleted, vagy napi háromszor fosol. Egyébként kevés az információnk ahhoz, hogy tudjunk válaszolni a kérdésre. Élből az "egészséges táplálkozás" címke megfoghatatlan. Ha hetek múlva sem múlik a probléma (már ha van szó problémáról), esetleg rosszabbodik, akkor fordulj orvoshoz.
2024. máj. 27. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokat eszel es sok rostot,es csak mostanaban kezdted, tok normalis a 3 nagywc. Mondjuk nem a f_sas.
2024. máj. 27. 12:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez ezzel jár. A rostokat nem tudjuk megemészteni. Tehát ha sok rostot eszel, sok jön ki.
2024. máj. 27. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Valamit nem tolerál a szervezeted ha hasmenésed van. Én pl laktózérzékeny vagyok, és a gyümölcsöktől is rosszul vagyok ( gyomorgörcs, fájdalom, hasmenés), ezért nem eszem semmilyen gyümölcsöt. + Nem bírja a gyomrom sem az étolajat, sem az ecetet. Ezeket kihagyom és ennyi.
2024. máj. 28. 01:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez nem hasmenés. Napi 3 széklet teljesen oké és még egészséges.

Hízni meg a kalóriatöbblettől fogsz.

2024. máj. 28. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!