Ez gyomorvérzés? Mennyire súlyos lehet?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete ha köhögök kis vért köhögök fel, fogmosásnál folyton véreset köpök (ez lehet az ínyem miatt is), de pár napja a hányásom is véres. Mit fognak velem csinálni a dokinál/kórházban? Azt hallottam gyomortükrözést szoktak... Köszi a válaszokat!2010. okt. 28. 16:53
1/5 anonim válasza:
Az attól függ mi bajod. Köhögni mondjuk nem a gyomorból szokás, szóval még az öndiagnózisod se feltétlenül helyes. Ha igen, akkor meg lehet halálos, szóval ennek fényében tologasd még arréb az orvoslátogatást... Rég el kellett volna menni.
2/5 anonim válasza:
Gasztroenterológushoz küld a háziorvosod a panaszoddal. Aki szinte biztos meg fog tükrözni. Ne legyünk azonban ennyire borúlátóak. A háttérben lehet gyomor, nyombélfekély, esetleg reflux, azaz savtúltengés, ami marja a gyomor falat. Viszont lehet légcsőből szivárgó vér is. Ezt így látatlanul nem lehet elbírálni. Egy biztos már holnap menjél el a háziorvosodhoz. Ezzel nem lehet játszadozni.
3/5 anonim válasza:
2 hete vért köhögsz, véreset köpsz, pár napja hánysz, ez is véres, és nem mentél orvoshoz?:S
(ha nem akkor előre is bocsi)de hánytatod magad?
gyomortükrözés a minimum..:S
4/5 anonim válasza:
nekem volt gyomor vérzésem. fekete hasmenésem volt, szédültem és később beájultam. szal szerintem nem gyomorvérzésed van.
5/5 anonim válasza:
Most voltam gyomor tükrözésen, ha kéred leirom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!