146 cmhez 60 kg mennyire normális?16 éves lány vagyok
Ne kezd haspréssel és hasonlókkal, kérlek. Úgy sejtem nincs nagyon állóképességed.
Kezd kicsiben, különben a kudarc élmények miatt hamar fel fogod adni.
Sportolsz, sportoltál már bármit? Van, amit szeretsz? Például úszás, tánc stb. Csoportban szeretsz mozogni, vagy inkább egyedül? A szabadban szeretsz mozogni, vagy beltéren? Online videókra szeretnél sportolni, vagy személyesen eljárni valahova? Mekkora összeget szánnál rá havonta, vagy ajánljunk ingyenes torna videókat? Yotube-on rengeteg van.
A másik nagyon fontos az étkezés. Mit iszol, iszol sok cukrosat? A családodban ki főz, anyukád, vagy suliban eszel, vagy rendeltek, vagy ezek közül is-is?
Úsztam,évekig,inkább egyedül,beltéren inkább,online videókra ,vagy appra lehetőleg ingyenesen.
Inni sok cukrosat iszom,egyébként viszont nem iszom sokat,anyukám főz,heti max.kétszer suliban eszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!