Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lesz valami bajom ha megittam...

Lesz valami bajom ha megittam azt a Nescafét, amit az egér is megkóstolt v nem?

Figyelt kérdés

A lényeg sajna elég sok egér lett a házunkban írtjuk mi őket rendesen meg méreg stb mégis vannak! Valószínűleg a padlás miatt! Na a lényeg, h tegnap kibontottam a csomagot, amibe a Nescafék voltak rakva 10 db-ot és a szekrénybe tettem. Ma 3-kor keltem és csak azt vettem észre, h lyukas folyik de megittam miért ne ittam volna eszembe se jutott, h az egér férkőzhetett oda! Reggel mikor már láttam, h minden kis tasakom így járt akkor már tudtam, h ez egér!

Lényeg beleöntöttem őket külön kis pohárba s lehet megiszom, de megihatom nem lesz tőle bajom? vmi fertőzés stb??????? Ma egyébként nem volt semmi bajom!

2010. okt. 25. 20:40
 1/1 anonim válasza:
Előtte az egér ehetett mérget, ha utána rágta meg a kávét akkor lehet hogy belekerült a kávészacskóba. az egér szájában több kórokó is él de többsége elpusztul amikor forró vizbe teszed. én meg nem innam az biztos ....
2010. okt. 26. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!