A végtagok hízása mikor kezdődik el?
Figyelt kérdés
A hasam már egyre nagyobb, de a végtagjaim, különösen az alkarom mintha nem hízni. Annak a húsosodása is elkezdődik már végre valamikor?febr. 20. 14:23
1/15 anonim válasza:
Ha folytatod a tartós kalóriatöbbletet, a zabálást, a hízást, akkor eljön, persze. Kivéve, ha addig kórházba kerülsz, vagy meghalsz, vagy ilyesmi.
2/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy odáig jutnék, csak most már muszáj híznom valamennyit. És egyszerűen bizarr látni, hogy a hasam már kezd öv fölé lógni a csuklómat meg jó hogy át nem üti a csont.
febr. 20. 14:32
3/15 anonim válasza:
Akkor nem ártana zabálás helyett sportolni
4/15 anonim válasza:
"muszáj híznom valamennyit"
Mi az a muszáj, ami miatt lógó pocakot kell felszedni?
5/15 A kérdező kommentje:
Kár, hogy nem oszlik el arányosan a testen...
febr. 20. 14:38
6/15 anonim válasza:
engem is érdekelne h miért muszáj
gyanús a kérdés
7/15 A kérdező kommentje:
Mert sovány vagyok.
febr. 20. 15:24
8/15 anonim válasza:
Ez genetika is, 93 kg vagyok, testes, a karom csuklom meg mint a pálcika..
9/15 A kérdező kommentje:
Jajj, ne... Remélem nekem azért még fognak hízni. De köszönöm az első értelmes választ.
febr. 20. 16:01
10/15 anonim válasza:
Tudsz mutatni képet hogy pontosan milyen is ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!