Sütéskor kicsit savanykás, hulla vagy lábszaga van a húsnak, jó lehet még?
Figyelt kérdés
2024. febr. 18. 11:46
1/6 A kérdező kommentje:
A dobozban még nem érződött.
2024. febr. 18. 11:47
2/6 anonim válasza:
Bajod lehet, hogy nem lesz tőle, de én nem enném meg. Hogy készítetted el, mivel fűszerezted? Lehet, hogy nem is a hús a bűnös.
3/6 A kérdező kommentje:
Sertéshús egyébként, eddig csak só, paprika, hagyma van rajta.
2024. febr. 18. 11:56
4/6 A kérdező kommentje:
Sertészsírban sütés?
2024. febr. 18. 11:59
5/6 anonim válasza:
Én még nem szagoltam hullát, szóval nem tudom.
6/6 anonim válasza:
Bmeg ilyen undorító kérdést… igen,edd meg a döglött lábszagú húst,innen Mucsaröcsögéről megmondom semmi baja…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!