Hány kalóriát ehetnek meg egy ASMR evős videoban?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudjátok van több videómegosztó oldalon is (én főleg kínai, koreaiaknál szoktam látni) hogy rengeteg mennyiségű kaját megesznek. Nem sajnálom tőlük, csak egyszerűen nem értem, nem híznak el?
Mennyi kalóriát ehetnek egy ilyen alkalommal?
febr. 12. 22:32
2/5 anonim válasza:
Van amelyik fix kihányja utána. De van 1 srác, aki amúgy csúnyán felhízott.
4/5 anonim válasza:
3, mikor mit? A-z-ig... hamburger, tengeri herkentyűk, corn dog, sült húsok, édességek,jég(nem vicc). Mindent.
Ő el is hízott...
5/5 anonim válasza:
A legtöbben fastolnak előtte 2-3 napot. Vagy csak vizet isznak, hogy a gyomruk azért "tág maradjon".
De van, aki laxatívot szed, más kihányja, vagy utána órákon át a kondiban van.
Teljesen lényegtelen, mennyit esznek, étkezési zavaros az összes. Ez tény, és ezzel annyi a baj, hogy amit tönkretettek ezzek, az sohasem jön helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!