Félek enni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
162 cm vagyok , 44-45 kggal. 50 kgrol kezdtem. Kb 1 hónapja elkezdtem diétázni, napi 700 kcal. Lett is eredménye, de egy ideje félek enni. Félek a kalóriàktól. Van hogy napokig alig eszem, majd egyszerre sokat. Ilyenkor bűntudatom van. Altalában megkívánok valamit, majd amikor előttem van a kukában landol, mert megundorodom magamtól, miért is eszek. Ilyenkor általában megprobálom kihányni, ami nem akar sikerulni, nem tudom miért. Ezután áktalában beveszek hashajtót, mert gyulolom amikor erzem hogy emésztek, csak arra rudok gondolni, mennyi kalória, és el fogok hízni. Szerintetek mit tegyek? Vagy hol ronthatom el a hányást? Vagy erre mi a megoldás?jan. 10. 15:35
1/4 A kérdező kommentje:
*evés után altalaban buntudatom van, rosszul érzem magam
jan. 10. 15:36
2/4 anonim válasza:
Pszichológus. Bár még inkább pszichiáter...
3/4 anonim válasza:
Tipikus anorexia.Nem tudom hány éves vagy,de 152 centis dugó akarsz maradni? Mellek és menzi nélkül? Veszélyes játék ez! Én 19 évesen voltam anorexiás,nem kívánom senkinek! Keress más kiutat! Iratkozz be egy edzőterembe és egyél mértékkel! Ne tedd tönkre a tested,később még bánnád!
4/4 anonim válasza:
Anorexiás vagy, menj orvoshoz, és jó lenne, ha kórházba utalnának egyúttal és már most szabályoznák, mit és mennyit eszel.
Én is voltam anorexiás, a legalacsonyabb súlyomat nem írom le, mert nem kell tudnod, még kihívásnak veszed, de majdnem belehaltam.
3-4 nap és biztosan megállt volna a szívem, vagy kómába kerülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!