Már most túl sokat ettem, ittam, mi segíthet? Hogyan éljem túl az ünnepeket gyomorrontás nélkül?
Az alkoholt már azért ittam a vacsorához, hogy megbírkózzak az ünnepi ételekkel, de estére már teljes kajakóma volt. Hiába mondom mindig a családnak, hogy nem bírok sokat enni, a halat meg valahogy nem bírom megemészteni. Vendégségbe is megyünk, félek még rosszabb lesz.
Mi segíthet? Kérlek, adjatok tanácsot! Mi segíti az emésztést?
Köszönöm aki segíteni akart a válaszaival.
10-es nem neked kell eldönteni írhatok e ki kérdést, de ha válaszolsz, a kérdésre kell választ adni, nem földbe döngölni a kérdezőt. Még ha mértéktelenül zabálnék akkor sem lenne jogod ilyen cinikus és képmutató bíráskodásra. Nem írtam, hogy zabálok. 54 kg vagyok, vékony és keveset eszem. Pontosan ezért nehéz nekem az ünnepek alatt mert ott a sok finom étel és én nem tudok büntetlenül annyit enni mint bárki más, mert ami másnak normál adag, az nekem megfekszi a gyomromat...
Sebaj, igyekeztem azért a jótanácsokat megfogadni. Ma volt töltött káposzta is és igen a desszert ami ilyenkor pluszban van. Egy rokonom tanácsára kólát ittam amit nem szoktam, de szerinte nehéz ételeknél segít. Ja és egyetlen egy tölteléket ettem ez a mértéktelen zaba szintje nálam. Ezután még egy szelet diós bejgli meg 3 db mézeskalács és itt megálltam. Este itthon már nem vacsoráztam. Séta is volt mert kimentünk a temetőbe. Így most jól vagyok.
Köszönöm szépen még egyszer mindenkinek a válaszát és további áldott békés karácsonyt mindenkinek!
Legközelebb próbálj kevesebbet enni. Sűrűn keveset ez az egészséges. Nálunk is vannak így ünnepekkor finom ételek mégis meg tudom állni, hogy ne egyen magam túlságosan tele.
Igyál Szénsavas ásványvizet ez jót tesz. Ami még segíthet vegyél Mezym Forte tablettát ez is emésztést segítő.
De bszki TE vergődsz itt, hogy szétzabálod magad :D Nem én... én ismerem a mértéket, hiába pontozol le 0-ra ;) és írogatsz nekem aztán.
Elég szomorú, hogy felnőttként ennyire döntésképtelen vagy.
Kérdező, tényleg bocs, de ez egy rettentő infantilis kérdés :D
Milyen jótanács kell, hogy “annyit egyél, amennyitől nem vagy rosszul?”
Oké, tessék :D
16L vagyok baszki nem kell azért szétszedni. Azt hittem a felnőttek értelmesebbek a fiataloknál de nem. A saját apámnak sem mondhatok semmit, azért is írtam ki a kérdést idegeneknek, mert azt hittem itt segítenek nem lesznek mint otthon mivel apám szerint azért van bajom a gyomrommal mert nem eszek rendesen mert a reggeli smoothie meg zabkása és kevés anya főztje kaja nem rendes táplálkozás és ünnepek alatt megterhel a sokminden de hagyjuk is.
Köszöntem már azoknak akik segítettek és nem minősítettek.
A válaszokból megtanítottátok nekem hogy továbbra sem bízzak a felnőttekben mert gonoszak és kioktatóak az ilyenek mind boomerek.
És 14 én nem pontoztam senkit se azt a válaszolók megtették helyettem is köszönd nekik
És még egyszer kedves okoskodók:
Ha már egyszer túlettem magam és ez megtörtént, akkor a saját káromon tanulva nyilván nem fogom még egyszer ezt tenni, erre miért jó tanács minek ezt leírni hogy ne egyél annyit ezzel mit segítettél?????
Az segített, aki írta a levegőzést, szódabikarbónát, gyógyszert, apró adagokat, lassú evést stb mert a kérdés arra irányult hogy mi segíti az emésztést ha már megvan a baj.
Hát néhány embernek a fejében van a baj, nagyon gázak vagytok! Én biztos nem leszek ilyen bullshit ha felnőtt leszek senkit sem fogok lecseszni és magamat fényezni a felnőttek csak ezt tudnak!!!
16. Én mondtam, hogy “bocs” :D Ha tudom, hogy egy 16 éves lány vagy, nyílván másképp állok a kérdéshez. De egy felnőtt szájából ez a kérdés tényleg rettenetesen együgyűen hangzik. Na jó, amúgy is :D
Ha az alkohol csúszik, ezt is kihevered, de boomerezz csak nyugodtan... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!