Valaki tud ajánlani minőségi marha fehérjét?
Magas fehérjetartalmú kellene, kb 90%.
Fél éve Gymbeames beef proteint iszom, de olyanokat fingok tőle h azt hittem h kirohad a belem. Meg sok csomó marad benne, és habzik mint a dög. Olcsó is kb 7ezer ft per kg. Pont az ára miatt nem stimmelhet vele valami, meg a magas fehérhe tartalma miatt.
Nem..kajábol vidd be.
Nem letezik hogy akkora lennel hogy kajabol ne tudd fedezni.
1 kg csirke 220 g feherje( nyilvan ez rengeteg protein)..plusz a rizs plusz a zab plusz tojas..
Mire kell pluszban marhafeherje??
Mireeeeeeeeeeeee...😭😭😭😭😭😭
Ha nem ertesz hozza akkor minek irkalsz ide? Edzes utan kell, mert gyorsan beviheto es felszivodik egy nagyobb izomtomegu embernel fel-egy ora alatt, amíg a kajákból 3 óra alatt szívódik fel. Ezért kell 3 óránként étkezni. Viszont a fehérhe után lehet egy órával később már.
Illetve reggel is szoktam mivel éjjel kiéhezik a szervezeted, és egyből után kell pótolni. Aztán ugyanúgy normál reggeli egy órával később.
Egyébként 194 cm vagyok és 114 kg.
Karom 48as, 160ba nyomok fekve max.
Máskor a kérdésre valaszolj.
Kerdező....ja hogy te hiszel meg az anabolikus ablakban...ok..
Harmadik versenyfelkeszülesem alatt vagyok bulking fazisban( nem naturálon) es még most sem hasznalok porokat max EAA t.
Marha feherje sosem tartozott a legjobbak közé plane nem Gymbeam os ami a tapkiegek legalja.
Nem kérdezek tőled köszi ,profival dolgozom.
Ja es marhafehérje ,minősegi 20 ezertől felfele van. Az kb 15 kiló hús ára
Szteroid huszár. Szerintem ha én koxolnék az így is 49-es karommal, esélyed nem lenne mellettem. Egyebkent az én edzőm is profi. Az durva h nem használsz porokat. A profik használnak:) Elmondom neked hogy akik pl Mr. Olympiara keszulnek, edzes utan venasan kapnak FEHERJE porokat, mert meggyorsabban szívódik fel:). Jó butaságokat irkalsz. Szterkóval meg nem nehéz nőni, krv a egyszerű.
Én tudok viszonyítani mert sosem koxoltam. Koxszal bármibe huzigálsz, csak nagy súlyok legyenek már nősz mint a gomba. Nagy tudás nem kell oda.
Hiszek e benne? Ez tény 😂😂😂😂.
Egy koncentráltabb fehérje nyilván előbb szívodik fel mint a szilard kajából származó. Tök logikus. Ezt vannak olyan állatok akik cáfolják?
Szerinted a glutamin, bcaa ami mégszűrtebb, koncentráltabb dolog, miétt szívódik fel egyből edzés közben? Regenerálja az izomzatot. A kaját le kell bontania a szervezetnek. Jezusom azt hittem ez egyéttelmű.
Lapos föld hívő nem vagy esetleg?
Vagy balaton tagadó?😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!