Nagyon fáj a hasam egy portól amit egy banános sütiben találtam?
Figyelt kérdés
Megettem egy banános sütit, amire rászórtam egy port, amit mellette találtam, de később amikor készültem megenni láttam, hogy az van ráírva, hogy do not eat, ezért lekapargattam róla. Most nagyon görcsöl a hasam (kb. két órája ettem meg). Ettől lehet?2023. dec. 10. 22:04
11/20 anonim válasza:
#10 Ja, a sötétben. :D Mennyi helyen elment ma az áram, nahát... :)))
12/20 anonim válasza:
#10,#11 be tudjátok linkelni a kérdést/tudjátok a szövegét hogy rákereshessek? Mostmár kíváncsi vagyok rá xd
14/20 anonim válasza:
#7 ezzel az a baj hogy nyilvan nem tudtad tokeletesen lekaparni es igy is megetted. Idiotizmus.
Amig nem tudod mi volt a porban doki se fog tudni segiteni
15/20 anonim válasza:
16/20 anonim válasza:
Igyál sok vizet most már mindegy.Ami történt megtörtént majd legközelebb jobban figyelsz.
17/20 anonim válasza:
Valami páramentesítő szar -akarom mondani szer- lehet.
Igyál rá sok vizet, majd távozik a maga útján...
18/20 A kérdező kommentje:
Nem trollkérdés, most már nem fáj a hasam.
2023. dec. 11. 15:49
20/20 anonim válasza:
Aha, persze, persze... Én is írok regényt, de ennyire nem bonyolítom túl, mint te a kommentedben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!