Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Univer majonéztől ha mindennap...

Univer majonéztől ha mindennap eszek mennyit tudok 1 hónap alatt hízni?

Figyelt kérdés
Sajnos én genetika miatt nagyon de tényleg nagyon nem tudok hízni és alig hízok. 41 kg vagyok pedig 2010ben születtem. Szeretnék esetleg újévre felszedni 3-4 kg-t. Ez lehetséges? És ha igen mit egyek egy nap hogy ez sikerüljön?
2023. dec. 2. 11:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Dehogy ettél sokat, csak úgy érzed, mert összeszűküld a gyomrod. Ha "sokat" ennél, akkor nem 41 kiló lennél a 170-hez.
2023. dec. 2. 13:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát nálam régen kétnaponta fogyott el egy üveg és jó dagadt voltam 😂
2023. dec. 2. 15:00
 13/14 A kérdező kommentje:
És mit ettetek hogy híztatok? Most ettem nemrég 2 db csokis palacsintát, fahéjas csigát, ropit és mindjárt még egy kenyeret fogok
2023. dec. 2. 21:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Kezdetnek akkor nem rossz a mai napod de ezt minden nap csináld, és akkor fogsz hízni. Persze ez így önmagában nem jelent semmit. Kalóriát kéne számolni. Amit otthon eszel azon felül vigyél be plusz kalóriát. A ropi evés sem jelent sokat ha csak egy két szálat eszel meg. Mondjuk vigyél be napi 2500 kalóriát vagy még többet, ha nem mozgod le akkor az teljesen jó és hízni fogsz tőle. Utána ha eléred a célod nyílván csökkented. Számold a kalóriákat amit elégetsz és amit eleszel, legyen pluszban a bevitt mennyiség.
2023. dec. 2. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!