Márkó25 kérdése:
Miért van állandóan híg a székletem?
Figyelt kérdés
Minden eggyes nap amikor kelek minimum 2 x elkel mennem wc re es hig mint a hasmenés, es ez hónapok óta igyvan!! Nagyon kellemetlen szituaciok keletkeznek ebbol, utazasnal is meg barhova megyek akkor is, megy a hasam egeszz nap es semmilyen tabletta vagy barmi amit ekkor hasznalnak nem. Fogja meg a hasam! Voltam orvosnal, csinalunk szeklet vizsgalatot valamint labor vizsgalatot is, barkinek volt mar ilyen?2023. nov. 26. 09:43
11/16 anonim válasza:
Nem tudom hány szemes volt az antibiotikum, de végig szedte és utána nem egyszerre de jobban lett. Próbáld meg felirattatni, igazából ártani nem fogsz vele, csak vegyél be mellé valami bélflóra helyreállítót mint az összes antibiotikum mellé.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hat egy probat meger majd megmutatom az orvosnak hatha felirja, igen minden antibiotikum melle kel probiutikum
2023. nov. 27. 11:55
13/16 anonim válasza:
A glutén érzékenység meg a laktóz érzékenység tuneteiből nalam semmi sem talalható meg a hasmenésen kivul, szóval nem gondolnám hogy az :D Akkor ne gondold. Nem is gondolni kell, hanem kivizsgáltatni.
Unoköcsémnek pl nulla tünete van, mégis leugrik a glutén ellenanyag-titer a papírról.
15/16 anonim válasza:
11-es vagyok! Persze egy hasi ultrahang sosem árt, mert ha valami intolerancia, akkor arra nem hat a Normix. De ha tényleg "csak " gyulladás, arra viszont jó módszer lehet. Jobbulást kívánok neked, és remélem hamarosan kiderül, mi okozza a tüneteket és rendbe jössz 🙂!
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2023. nov. 29. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!