Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért változik ennyit a...

Miért változik ennyit a súlyom 1 órán belül?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy olyan sosincs, hogy “58 kg vagyok”, ugyanis az ember pár óránál több ideig sosem stagnál, a fluktuáció mértéke pedig mindenkinél más, de többnyire napi 0.5-2kg között átlagosnak mondható, függően attól, ki mennyit evett-ivott és a víz mennyi sót kötött meg, stb.

Én 56 és 59 közt váltakozom, mèg annak ellenére is, hogy a súlyomat rendszeresen figyelem és èvek óta tartom a súlytartó szénhidrát limitemet. Soha nem álltam a mérlegre közvetlen étkezés után, hisz semmi értelme. De ma megtettem, mert éreztem, hogy iszonyat sok “ rám jött” ilyen normáls mennyiségű ételtől is és ledöbbentem.

Szerda este ettem-ittam utoljára, nem

is ittam tegnap óta semmi vizet, mert alapból ugyan sok vizet iszok, de tegnap óta egyfolytában dolgoztam és elfelejtettem inni. Most este jutottam oda, hogy egyek valamit ès igyak vizet, tehát 24 óráig semmi nem volt bennem. Éhgyomorra, kaja előtt 58 kg voltam. Megkajáltam és 60.6 kg lettem.

2.6 kg “rám jött” fél óra alatt.

Ezt ettem:

- rántotta 4 tojásból

- negyed paprika

- 2 lilahagyma

- 2 szelet kenyér ( 150 gramm)

- só, bors

- 40 gramm sajt

- 50 gramm kígyóuborka

- 7 -8 dl víz

Ez a mai étkezésem, ma már nem eszek semmit, mert kèső van ehhez.

• Ez hogy lehet 2.6 kg plusz?

• Normális, hogy egyetlen étkezés ennyi kilót rám dob?

Természetesen ez reggelre lemegy, mindig lemegy, de szerintem

brutális és nem értem, miért ilyen sok. Ducinak is érzem ilyenkor magam. Ételintoleranciám, allergiám semmire sincs.

Köszönöm, ha valaki tud válaszolni, hogy ez mennyire normális.

32/N

2023. okt. 26. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Úristen, ne mondd már, hogy 32 évesen ennyire foglya vagy a saját súlyodnak, hogy félóránként méred, mint egy csecsemőt! Ez masszívan pszichiáterért kiált! Még csak nem is pszichológusért! Fél óra alatt annyi jött rád, amennyit bevittél, vagyis ezt összeadva kb 1,3 kiló. A só-bors beleírása meg?-ezi az elmeállapotodat. A többi mérési hiba. Akkor is mást mutat a mérleg, ha pár centivel arrébb teszed. Persze, hogy telve érzed magad 7-8 deci víztől meg egy csomó kajától. Nem híztál 2,6 kilót.
2023. okt. 26. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos erre én is azt tudom mondani, hogy ez beteges. Én is ajánlom a pszichológiai segítséget minél hamarabb.
2023. okt. 26. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Miért méregeted magad kényszeresen??? Havi egy bőven elég, HA hízás-fogyás a cél, amúgy meg teljesen felesleges.

Keress szakembert, mert mentálisan beteg vagy.

2023. okt. 27. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:

ez azért van

mert hülye vagy

2023. okt. 27. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!