Van olyan hashajtó amit mindìg lehet szedni ?Vagy esetleg anygacsere gyorsító?
Figyelt kérdés
#hashajtó #anygacsere
2023. okt. 26. 07:29
1/9 anonim válasza:
Az anyagcserének nincs sebessége, illetve az anyagcserének nincs köze a szaráshoz, csak a Femina.hu-n. A főkérdésre pedig a válasz: nem, nincs olyan hashajtó, amit te minden nap szedhetsz éveken át fiziológiai következmények nélkül. Ha hashajtó nélkül nem tudsz normálisan székelni, akkor sürgősen fordulj orvoshoz.
2/9 anonim válasza:
Mályvatea, meg a kardamon is ilyen.
Egyik gátolja a vastagbél víz visszaszívását, a másik hajtja a bélnedveket, meg fokozza a termelésüket.
Eredmény: Gyakori híg széklet...
4/9 anonim válasza:
Az anyagcsere az emésztésnél, meg az evésnél azért sokkal komplexebb...
Ahogy a gépkocsi futóműve sem csak a gumiabroncsból áll, hanem ott van még a felfüggesztés, a fékrendszer, a felni, a gördülőcsapágyak, lengőkarok stb...
5/9 anonim válasza:
Az anyagcserét a testmozgás gyorsítja legjobban.
7/9 anonim válasza:
Esetleg megint egy olyan beutalthoz van szerencsénk, akinek az életében hatalmas lelki törést okoz, hogy nem tudja mindennap teljesíteni pontosan 7 óra 8 perc 20-kor a produktumot?
8/9 anonim válasza:
"Az anyagcserét a testmozgás gyorsítja legjobban."
És a négy napja tartó izomlázzal a vádlimban mit kezdjek amit alig fél óra testmozgás váltott ki miközbe cserepet hordtam a padlásra?
9/9 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy a mostani hashajtók csak kúraszerűen fogyaszthatók.
Részemről a rendszeres rost, a folyadék, a mozgás, ami hatékony lehet hosszú távon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!