Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szétrágtam egy citrom magot,...

Szétrágtam egy citrom magot, lehet bajom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, nagyon hülye kérdés és neharagudjatok, de egy db citrom magot szétrágtam, és ha jól tudom kis mennyiségben ciánt tartalmaz. Lehet bármi bajom?
2023. okt. 22. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már!
2023. okt. 22. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
De le nem nyelted, ugye?
2023. okt. 22. 19:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet, de nem a magtól...
2023. okt. 22. 19:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem :D
2023. okt. 22. 19:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Pszihológus kezelése alatt állok gyermekkori többszörös traumáim voltak, így hipochondriaként jön elő bennem az az által okozott szorongás. De azért köszönöm a “kedves”megjegyzéseket.. Engem nem különösen zavar ha bárki kattosnak néz, hiszen én is annak tartom magam egyrészt, illetve én csak megnyugodni szerettem volna hogy nem lesz bajom..
2023. okt. 22. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Dehát Te is nagyon jól tudod, hogy szorongásos hipochondriaként úgy sem fogsz tudni megnyugodni.
2023. okt. 22. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat, én a teába véletlenül belekerülő magokkal nemigen szoktam vesződni, simán lemegy.
2023. okt. 22. 19:46
 8/9 A kérdező kommentje:
De, ha esetleg más már rágta szét és nem lett semmi baja, nincs miért aggódjak.
2023. okt. 22. 19:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Jó hogy tudom. Nem tudtok még gyümölcsöt ami ciannt tartalmaz? Hátha negenbem és rögtön meghalbék tőle. Citromot kéne vegyék csak én 85 kg vagyok és mennyi citrom magot kéne egyek hogy hasson a cián. Kéne nekem más gyümölcs is amibe több a cián. Segítsen valaki mert nem akarok élni. Nem baj ha nem halálos is csak 100% an rosszindulatú rákkeltő legyen. Majd én gondoskodnék arról ha rákos lennék hogy be menjek orvoshoz. Addig húznám míg nem volna aki állandó fájdalmaim.
2023. okt. 22. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!