#3 1es vagyok, én is kóstoltam egy kortyban, mivel testvérem használta, vagyis használni próbálta az edzése mellett tömegeléshez, pedig receptes ez a valami, de ő is nagyon hamar rájött, hogy undorító így inkább készített magának saját energiaszendvicseket, ezeket ki kell önteni a wc-be és természetes, szilárd tápanyagokból kell bevinni a 2500-3000 kcal-t.
2023. okt. 22. 15:33
5/9 A kérdező kommentje:
(Nem én pontoztam le a válaszokat:/ )
#2 Köszi 😊
#4 Hát az jó, de belém nem fér annyi kaja😂
2023. okt. 22. 16:34
6/9 anonim válasza:
#5 Mondjuk cukrozott tejfölös túróból könnyen belehetne vinni annyit, csak hát kinek van arra pénze.. :D
2023. okt. 22. 18:02
7/9 anonim válasza:
4-6-os, ha sohasem voltál alultáplált NE okoskodj! Fogalmad sincsen a refeeding-ről, csak nyomatod a f.ságiadat.
Kérdező: orr befog és elkortyolgat. Tudom, milyen szar, de ez van, ha kell, kell.
2023. okt. 23. 11:28
8/9 anonim válasza:
#7 Az f.szság, hogy nem kell lenyomni egy ilyen okádékot ha undorító? Igen a cukrozott kefírben, tejfölben stb-stb is majdnem ugyanannyi a kalória, cserébe nem hányod el magad!
2023. okt. 23. 12:46
9/9 anonim válasza:
6 Vagyok. De jó hogy engem is lepontoztatok, pedig semmi közöm a 4-es válaszolóhoz.. :D
Csak megjegyeztem hogy a túróval is lehet sok kalóriát bevinni, mert magas a fehérjetartalma, ami ráadásul jó fajta fehérje.
Néha naposcsibéknek is azt adjuk a csibeindító mellett, úgy nőnek tőle mint a bolondgomba! :D
Én ha alultáplált lennék, akkor a Nutridrink mellett igyekeznék mindenféle túrós ételt is enni, többek között túrótortát is :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!