Az igaz, hogy a masszív alkoholisták simán megeszik a tepertőt, szalonnát magában?
Figyelt kérdés
2023. okt. 5. 05:41
1/11 anonim válasza:
Én nem alkoholistában is ismerek ilyet.
2/11 anonim válasza:
A kettőnek semmi köze egymáshoz.
3/11 anonim válasza:
#3 Szerintem sincs, bár tény, hogy másnapos bélre jól esik a szalonnapörc. De akkor sem magában eszem, hanem túróstésztával.
4/11 anonim válasza:
Én részegen az egész disznót megeszem.
5/11 anonim válasza:
Rubint Répa is úgy eszi. Kenyér nélkül. Tehát nem gáz.
6/11 anonim válasza:
Nem vagyok alkesz, mégis magában eszem, mert szeretem :D
7/11 anonim válasza:
Régen én magában ettem a tepertőt és akkor nem voltam alkesz (bár most sem).
8/11 anonim válasza:
Mindenki úgy születik, hogy simán mgeszi, csak aztán belenevelik, hogy "kenyér nélkül beteg leszel tőle", mert régen a parasztok vagy nagyon szegények voltak, vagy csak kuporgattak, de igyekeztek olcsóbban megúszni a gyerek élelmezését. Próbáld csak ki, esetleg egy kis tormával, hagymál vagy savanyúkáposztával, de akár teljesen magában is jól csúszik az ilyesmi. Ja, a nyon csípős kolbászok is azért terjedtek el, hogy a gyerek ne legyen képes magában enni.
9/11 anonim válasza:
Nem vagyok abszolút alkoholista, de főleg a friss töpörtyűt (tepertőt) én is megeszem, de 1-2 falatot is megeszek kenyér nélkül a szalonnából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!