Mit igyak kávé helyett a következő problémákkal?
Kávézni szoktam, de a refluxom rosszabb lett így mellőzni fogom. Laktózérzékeny is vagyok, így sok más ital kiesik és ugye a kávét is feketén ittam eddig (lehet ez rontotta a refluxot).
Nem dohányzok. De kellene valami amit munkában fogyaszthatok szünetekben már csak megszokásból, nem maga a kávé hanem a rutin miatt.
A tea szerintem jó alternatíva (akár a maté, de mondjuk a zöld, fehér, fekete is).
(Btw anyukámnak az Ukko Reflux tea 2 hét alatt rendbe tette a gyomrát, addig bármit próbált az nem működött.)
Csersavmentes kávét jó gyengén főzve, pl Omnia silk, előtte 20 perccel érdemes bevenni egy gyomorvédőt.
Lehet refluxxal is kávézni, csak ésszel.
Olvastam a savmentes kávéról, de nekem az olyan mint a guminő vagy az alkoholmentes sör.
A pálinkát amúgy sem bírja a gyomrom.
Sör nem jó munkahelyen.
Vizet viszek be, de az nem élvezeti cikk.
Az ukko tea lesz a nyerő ;)
Kave mellett probalj meg mindig enni olyat ami lenyugtatja a savat. Pl par szem kekszet.
Ha az se valik be akkor kb barmi lehet. En pl citromos vizet iszok de egyeni hogy kinek birja a refluxa es kinek nem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!