Mennyi kávé egésséges egy nap?(hány ml?)
Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 21:45
1/15 anonim válasza:
0 azaz nulla!
Amit a kv egészségesség szempontjából tud, azt tudja más is "mellékhatások" nélkül. Persze a kv kereskedelmileg "értékesebb"...
2/15 anonim válasza:
Egészséges az amit az öt év alatti gyereknek is adnál akár minden nap!
3/15 anonim válasza:
Miért, mi a mellékhatása a kv-nak? Ezt csak azért kérdezem, mert ha napi 1-2 espressot megiszol, kutya bajod nem lesz. Emellett én nem is iszom tej nélkül. 🤷🏽
4/15 anonim válasza:
"Miért, mi a mellékhatása a kv-nak? "
Rövdtávú a koffein függőség / intollerancia.
Hosszútávú a vas és egyéb nyomelem anyagcsere zavara, felszívódásuk teljes blokkolása, az ebből kialakuló hiánytünetek esetleges hiánybetegségek.
Emésztőenzimek megzavarása, magas vérnyomás, migrén, hangulatzavarok.
STB...
5/15 Ypszilon1980 válasza:
2 presszó kávé naponta még jót is tesz, kardiológusok is ezt mondják.
6/15 anonim válasza:
"2 presszó kávé naponta még jót is tesz, kardiológusok is ezt mondják."
Jaja max annak aki már féllábbal a sírban van, annak már úgyis mindegy.
7/15 Ypszilon1980 válasza:
#6:Mert szerinted mi baj van a kávéval?
8/15 anonim válasza:
Csak annyi, hogy "őskor", ahogy a cigi is...
9/15 Ypszilon1980 válasza:
Jaaa, hát akkor te ne idd.
10/15 anonim válasza:
Szerintem 1, max 2, ha nincs tőle bajod. Nekem például sok a gyomorsavam tőle, pedig sose iszom éhgyomorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!