Kakilás előtt szúró görcsök?
Figyelt kérdés
Mostanában, talán két hete gyakran mielőtt elmennék nagyvécézni, pár másodpercig erős szúró, görcsszerű érzésem van a hasamban, alul. Ahogy vécézek, ez is múlik rögtön. Mitől lehet ez?
Szerintem amúgy jól eszem, sok zöldséget, gyümölcsöt, hüvelyeseket, magvakat. Húst ritkán, tejterméket még ritkábban, édességet se eszem, és nagyon feldolgozott élelmiszereket se.
2023. aug. 30. 10:46
1/6 A kérdező kommentje:
Ja, és szinte mindig bristol 4-es a székletem. Szóval azzal azt hiszem, nincs gond.
2023. aug. 30. 10:51
2/6 anonim válasza:
A gázok miatt, amik jönnének. Semmi gáz.
3/6 Senior Séf válasza:
Az alhasnak mindig azonos pontján érzed a fájdalmat?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem. Sőt, szinte érzem közben, hogy mozog a görcs.
2023. szept. 2. 13:29
5/6 anonim válasza:
Mert valamt nem bír az emésztésed, és elgázosít.
6/6 anonim válasza:
Nekem pl. pont a magvaktól van szúró érzés a beleimben, főleg, ha mogyorót eszem. Egy kis maréknyitól is nagyon tud fájni, úgyhogy inkább nem eszem. Javaslom ne egyél kemény ételeket, és elmúlhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!