Házi hurkát ha megsütöm 250 fokon a sütőben, akkor biztos, hogy nem lesz benne baktérium?
Megakarod??
AZt mindíg megkell sütni és semmi baja nincs.
Biztonság kedvéért? Eddig nyersen ettétek? Azért az kemény, h vannak emberek, akik sütés nélkül eszik a hurkát.
Amúgy igen, ha megküldöd 250 fokkal, akkor nincs az az organizmus, ami életben marad benne. Na jó, talán néhány extremofil xD
Figyelj,tudod,hogy készül a hurka?? Úgy látszik, nem.
A hurka tölteléke meg van főzve. A rizs,a máj,a vér,minden főtt.
De a bél az nyers! Komolyan a disznóbelet ki enné nyersen??
Én már sok disznóölésen voltam,ettem perzselt fület és bőrt nyersen,nade a bél még nekem is sok lenne.
Általános szabály,hogy a hurkát addig sütöd kizsírozott tepsiben,míg villával átszúrva PATTAN a bél. Akkor megsült. Kis színt kap,akkor jó.
Mivel csak a bél nyers,csak annak kell megsülni. A tölteléke főtt eleve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!