Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hol kapható legolcsóbban...

Hol kapható legolcsóbban vegán sajtpótló? Nagyon szigorú étrendet kell tartani. Sok mindent tilos enni. Tofu kizárva, mert hüvelyeseket sem szabad.

Figyelt kérdés
Illetve vannak azok a termékek, amelyek nem 100% vegán, talán az a neve, hogy pizza feltét vagy mi (lehet, hogy nem ez a neve). Az vajon tejfehérje-allergia esetén még beleférne?

2023. aug. 28. 05:52
1 2
 1/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ezekre indiai recepteknél találsz választ főleg Krisnás ételeknél.
2023. aug. 28. 06:19
 2/12 A kérdező kommentje:
???
2023. aug. 28. 06:22
 3/12 A kérdező kommentje:
A Krisna-tudatú szerzetesek nagy része eleve lakto-vegetáriánus, de amúgy sem tudom, mire szeretnél kilyukadni.
2023. aug. 28. 06:23
 4/12 anonim ***** válasza:
51%

sörélesztő pehely, van belőle gluténmentes is.

szór rá simán a tésztára, vagy keverd el kicsi olívaolajjal, vagy margarinnal. aztán fokozatosan iktasd ki az étrendből a sajt állagú ételeket. a sajtos chipset és társait. annyi finom egészséges étel van helyette, nem fog hiányozni.

2023. aug. 28. 06:38
 5/12 A kérdező kommentje:

#4. Köszi, azt ismerem, de azt sem bírja a gyomrom.

De nem ilyesmire gondoltam, hanem az olyan tömbben kapható sajtpótlóra.

2023. aug. 28. 06:41
 6/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
Vannak ilyen üzletek, ahol ezt be tudod szerezni. Vagy van recept, amit te is meg tudsz csinálni. Vagy naturteka.hu, azt nem tudom nézted-e.
2023. aug. 28. 06:43
 7/12 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem ettem sajt állagú dolgokat, úgyhogy nincs mit kiiktatni, most akartam volna kipróbálni. Chipset soha nem eszem. De miért írok ilyeneket? Semmi köze a kérdésemhez.

E

2023. aug. 28. 06:43
 8/12 A kérdező kommentje:

#6. Köszi, nem ismertem, megnézem.

De igazából az érdekel, hogy hol kapható pénztárcabarát áron... De lehet, hogy sehol?!

2023. aug. 28. 06:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Sörélesztő pehelyről dettó ez volt a tapasztalatom.

Én mikor megtudtam milyen jó makrói vannak vettem belőle több csomaggal.

Na engem első alkalommal totál felpuffasztott, hasmenésem is volt tőle.

Azóta nem próbáltam, és valsz. nem is fogom.

Pedig nincs semmi ételallergiám, de ezt valamiért nem bírta a gyomrom.

2023. aug. 28. 12:10
 10/12 A kérdező kommentje:
#9. Örülök, hogy ezt megírtad!!! Már kezdett kisebbrendűségi érzésem lenni; így egy kicsit megnyugodtam.
2023. aug. 28. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!