Miért kívánok egyre több és több kaját ?
Mindig amikor eszek egyre többet és többet kívánok volt olyan amikor elmentem a mc-kibe és megettem a kajám és még kértem mégegyet
Nem értem hogy ez miért van ti tudjatok miért van ez ? 23/L
Hormonprobléma, vagy terhes vagy?
Vagy egyszerűen csak üreskalóriás hulladék kajákat eszel, és nem kalória és vitamindúsakat.
Mert nem olyan ételeket eszel amik táplálnak és a tested vágyna tápláló ételekre.
A mekis kaját is azért kívánja az emebr mert ha sokst emkizik, a testében lévő olyan bacik szaporodnak el amik a mekis kajan elnek es kernek meg mekis kajat hogy meg tobben legyenek.
Ha az egeszseges kajat kedvelo bacik szaporodnak el akkor azt fogod kivanni.
A kulonsbeg annyi hogy elobbi bacik rakot, betegsekget, hizast okoznak, utobbiak felelnek az egeszseges mukodesert
Nem fogytál koplalással? Nem anorexiára gondolok, hanem nem volt mostanában olyan, hogy súlyfelesleg miatt nem ettél csak keveseket?
Annak idején az egyetemen rámszaladtak a kilók, mert össze-vissza ettem helytelenül. Amikor a kabátomon a cipzáramat nehezen tudtam felhúzni, fogyókúrába kezdtem, szinte már koplaltam, nagyon hülye módon.
Utána volt az, hogy egyszerűen nem bírtam leállni az evéssel, szó szerint kaja után rohantam még enni a konyhába, a csokis jégkrémre csokiszószt öntöttem, mindig járkáltam a konyhába enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!