Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért kívánok egyre több és...

Miért kívánok egyre több és több kaját ?

Figyelt kérdés

Mindig amikor eszek egyre többet és többet kívánok volt olyan amikor elmentem a mc-kibe és megettem a kajám és még kértem mégegyet

Nem értem hogy ez miért van ti tudjatok miért van ez ? 23/L

2023. aug. 21. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hormonprobléma, vagy terhes vagy?

Vagy egyszerűen csak üreskalóriás hulladék kajákat eszel, és nem kalória és vitamindúsakat.

2023. aug. 21. 11:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes
2023. aug. 21. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Mert nem olyan ételeket eszel amik táplálnak és a tested vágyna tápláló ételekre.

A mekis kaját is azért kívánja az emebr mert ha sokst emkizik, a testében lévő olyan bacik szaporodnak el amik a mekis kajan elnek es kernek meg mekis kajat hogy meg tobben legyenek.

Ha az egeszseges kajat kedvelo bacik szaporodnak el akkor azt fogod kivanni.

A kulonsbeg annyi hogy elobbi bacik rakot, betegsekget, hizast okoznak, utobbiak felelnek az egeszseges mukodesert

2023. aug. 22. 08:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem fogytál koplalással? Nem anorexiára gondolok, hanem nem volt mostanában olyan, hogy súlyfelesleg miatt nem ettél csak keveseket?

Annak idején az egyetemen rámszaladtak a kilók, mert össze-vissza ettem helytelenül. Amikor a kabátomon a cipzáramat nehezen tudtam felhúzni, fogyókúrába kezdtem, szinte már koplaltam, nagyon hülye módon.

Utána volt az, hogy egyszerűen nem bírtam leállni az evéssel, szó szerint kaja után rohantam még enni a konyhába, a csokis jégkrémre csokiszószt öntöttem, mindig járkáltam a konyhába enni.

2023. aug. 23. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!