Undorítónak érzem magam, hogyan álljak neki életmódot váltani?
Figyelt kérdés
Sosem voltam kifejezetten duci de az utóbbi időben híztam egy 5-6 kilót és egyszerűen utálok tükörbe nézni és ezt látni magamon.
179 centi vagyok és 71 kiló
Változtatni szeretnék de nem tudom hogyan álljak neki, annyi fajta nézet van az egészséges étrendről is
22/L
2023. aug. 11. 15:27
11/20 anonim válasza:
Az előbb még mintha fogyni akartál volna, mindenesetre napi kb. 10 deka jöhet fel / mehet le.
12/20 anonim válasza:
kb heti 1 kg a nagyon maximum súlyváltozás amit meg lehet csinálni. de csak a kg számít akkor mérés előtt dönts le jó adag vizet
13/20 A kérdező kommentje:
Ja neem akarok hízni, csak a mérleg mutatott többet annyival
2023. aug. 15. 21:23
14/20 anonim válasza:
Vannak itt ilyen kérdések. Mindig vízszintes felületen legyen, erre nagyon érzékenyek. Vagy legalább ugyanott.
15/20 anonim válasza:
Szóval ilyen ingások előfordulhatnak a mérleg miatt.
16/20 A kérdező kommentje:
Elvileg nőknél a ciklus miatt is előfordulhat ha jól olvastam
2023. aug. 16. 00:23
17/20 anonim válasza:
1 liter csak nem távozik azért...
18/20 A kérdező kommentje:
Nem is távozik, de vizesedés előfordulhat a menstruáció előtt és alatt
2023. aug. 17. 00:11
19/20 anonim válasza:
Nekem mensi előtt feljön +1 kg, utána mindig lemegy 2. Amúgy meg egész hónapban nem látszik, hogy fogyok. Szóval simán lehet ennyi ingadozás.
20/20 anonim válasza:
Nagyon sokminden befolyásolja a merleg altal mutatott szamot. A legjobb ha hetente egyszer mered, mijdig reggel, wc utan.
Ha pl elozo este tobb szenhidrat volt a vacsoradban mint szokott, ttol is lehetnideiglenesen tobb. Ciklus alatt nekem kb 2 kilo.szokott feljonni. Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!