Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan lehet enyhíteni az...

Hogyan lehet enyhíteni az emésztési panaszaim?

Figyelt kérdés
Az egész kb két hónapja kezdődött. Tehát tudni kell rólam hogy nagyon gyakran van savam és ha idegen helyen alszok/vagyok sosem tudok kakilni. Nyáron minden másnap a barátomnál alszok és ilyenkor sosem tudok nagywczni/amikor több napot nem alszok itthon akkor még rosszabb/ fáj a hasam puffad stb. És az elmúlt időszakban nagyon sokat büfögök akár egy órán keresztül is. Amikor egy hétig itthon maradtam akkor ez a problémám 90%ban megszünt tehát ezért gondolom hogy ez az oka. Mit tehetek hogy enyhítsem? /Mi okozhatja még ezt?

2023. aug. 9. 16:37
 1/7 A kérdező kommentje:
Amikor több naora mentünk nyaralni akkor sem tudtam elmenni wcre csak otthon és egész nyaraláson fájt a hasam://
2023. aug. 9. 16:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Naturland reflux tea segíthet a savadon, én is azz iszom.

De kamilla tea langyosan, kortyonként

Fogyasztva segít tuti.

A nyaralásos ügy pedig lehet pszichés is

2023. aug. 9. 16:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Pszichés. Én is borzasztó nehezen tudok másnál nagy wcre menni. De az egészségi állapotom megköveteli sajnos hogy ne akarjam visszatartani és amint érzem hogy kell elmegyek nem szórakozok. Persze kellemetlen tudom, hogy mit érzel/gondolsz, de sajnos ezen pszichésen kell túltenni magad. A sok sav is lehet pszichés egyébként, de a gyógyteák valóban szuper jók.
2023. aug. 9. 19:26
 4/7 A kérdező kommentje:
A sok böfögéssel mit tudok kezdeni?
2023. aug. 9. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát az sajnos ilyen, annak ki kell jönni :(
2023. aug. 10. 10:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Pszichológushoz menj, ha ilyen szinten szorongsz, hogy nem tudsz máshol szrni. :( Nem normális.
2023. aug. 10. 11:12
 7/7 A kérdező kommentje:
De mashol nem is érzem hogy kellene meg abszolút
2023. aug. 10. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!