Miért van az, hogy néha nem tudom jól megemészteni az ételt?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy vannak olyan napok, amikor (főleg, ha csirkét eszem) egyszerűen eszem valamit, tele leszek majd felpuffadok. De ez másnapra sem múlik el és az utána következő nap úgy érzem, hogy még teljesen tele vagyok, hogy nem emésztettem még meg a tegnapi ételt.2023. júl. 2. 23:19
1/2 anonim válasza:
Lehetséges, hogy nem eléggé ràgod meg az ételt!
2/2 anonim válasza:
Ennyire nem sulyos nalam, de konkretan epp az egeszsegesnek tartott csirketol van bajom. Mell file, de mintha erjedne, rohadna bennem. Viszont massal nincs ilyen, laktoz volt, de azt kerulom. Egy nagyrutin laborvizsgalat kene legalabb, hogy majad, eped mutat-e valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!