Magnerotot feloldhatom egy kis vízbe?
Sajnos sose bírtam ezeket a “rágótablettákat”, és olvastam, h a Magnerotot szét kell rágni. Úgyis felszívódik ha egy kis vízbe teszem és úgy iszom meg?
Nagyon köszönöm!
Vízzel megrágva sem?
A rágótabletták elvileg arra vannak kiélezve, hogy a szájnyálkahártyán hatékonyan szívódjon fel, legalább részlegesen. De ha ebben van igazság, akkor vízzel hígítani sem jó, csökken a koncentráció.
Opcionálisan a nyállal való keveredés is besegíthet (hatóanyagtól is függően), illetve gyerek esetében a pszichológia, hátha így szívesebben fogyasztja.
A magnéziummal lehet olyan probléma is, hogy valakinél hashajtó hatású. Itt is felvetődik, hogy akkor előnyösebb lehet a szájban való felszívódás.
De nem tudom, mennyire működik ez a gyakorlatban
Csak egy kanál vízbe teszem, és úgy nyelem le 😊 Ha azt írja, h egy kis vízzel nyeljük le, sztem a gyomorban ugyanúgy felszívódik. Pláne, h ez egy jól felszívódó mg.
Így is hatott amúgy , hál Istennek, és nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!