Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mivel lehetne a leggyorsabban...

Darklord88 kérdése:

Mivel lehetne a leggyorsabban hízni ,ami olcsó (aránylag manapság)?Sovány vagyok de nem igazán hízom semmitől.

Figyelt kérdés
2023. júl. 1. 09:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Azért nem hízol, mert kalóriadeficitben vagy.

Ennyi a nagy titok. Egyél minimum 500 kalóriával többet naponta, de lehet 1000 is, ha megy, és megindul a súlygyarapodás.

2023. júl. 1. 11:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Ársapkás 2,8%-os tejjel. Olcsó, löki az inzulint, mellé megfelelő mennyiségű kalóriát bármiből bevihetsz, szépen kilókat fog belőle csinálni.
2023. júl. 1. 11:45
 3/4 A kérdező kommentje:
2. Én házi tejet iszok ami zsirosabb mégse hízok :D
2023. júl. 1. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem hízni kell, hanem erősödni. Én már végigjártam ezt. Nagyon vékony voltam én is. Aztán hízókúrába kezdtem. Persze, az nem úgy zajlott, ahogy én azt elképzeltem, értsd úgy, hogy nem egyenletesen alakult a forma.

Okulj ebből.

Roborálódni, erősödni akarj. Kezdj sportolni, mozogj.

Szedj kiváló minőségű multivitamint.

Junk foodot (mű kajákat) ne egyél. Táplálkozz kiegyensúlyozottan és amellett edzz.

Sok zöldséget az mindig jó (igazi zöldség).

És ne hízni akarj, mert azzal ártanál a testnek.

Nem jó, ha a szervek, zsigerek elzsírosodnak. Egy rosszul kialakított étrend még a hormonrendszert is kibillenheti.

2023. júl. 3. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!