Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha eszek hányingerem lesz és...

Ha eszek hányingerem lesz és fáj a hasam, mitől?

Figyelt kérdés

Mostanában ha eszek elkap egy idő után a hányinger és megfájdul a hasam. Semmi rosszat nem ettem, nem rontottam el a gyomrom, nem vagyok terhes és semmi ilyesmi

Úgy érzem mintha össze szűkülne a nyelőcsővem és kellemetlen érzés.

Igaz hogy mostanság kicsit kevesebbet eszek vagyis inkább ritkábban de ez mitől lehet?

2023. jún. 29. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
5%
Ilyen problémám nekem is van! Lehet valamire allergiás vagy!
2023. jún. 29. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Esetleg stressz?

Szedsz valamilyen gyogyszer?

Lehet ettel valamit ami irrtalta a gyomornyalkahartyat es meg gyogyul.

Nekem is ez volt csak bizonyos cellal tuladagolas utan. De elmult - tobbe kevesbe...

2023. jún. 29. 22:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem szedek semmilyen gyógyszert. És nem vagyok semmire sem allergiás sem. Én arra gondoltam hogy elmegyek ezzel orvoshoz de mikor voltam a házi orvosnál ezzel azt mondta vegyek be fájdalom csillapitot és menjek haza
2023. jún. 29. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
8%
Egyes válaszolo vagyok,menj el orvoshoz es kerj beutalót gyomor tukrozesre! Rettenetes ,de kibirhato!
2023. jún. 29. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
78%

Gyomortukrozes elegge kellemetlen. Csovet nyomnak le a gyomrodba, felfujjak es kicsit hanyinger erzes.

Persz erzestelenitenek, de egyik haveromnal nem erzestelenitettek, es ugy nyomtak le a csovet.

Szerintem jobb lenne enyhebb folyamatokba belekezdeni nem pedig rogton a fureszelni.

Lehet par nap mulva elmulik akar. Vagy valami fertozes volt. Esetleg haziorvos?

2023. jún. 29. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!