Hogyan tudnám a " bendőm " eltűntetni?
Figyelt kérdés
29 éves vagyok. Mindig is vékony testalkatom volt. 25 évesen 55kg voltam, de most az évek során felszaladt pár kg ami szinte mind a hasamon látszik. Ugyan az a vékony testalkatom van, de viszont nagy a hasam.. Ezt a hasat hogyan tudnám ledolgozni magamról? Valakinek valami bevált módszere? Most 75+kg vagyok.2023. jún. 19. 09:43
3/10 anonim válasza:
Reggeliz, egyél napi 5x , mérsékeld a gyors szénhidrátokat és a mesterséges édesítőszereket , mozogj többet.
5/10 A kérdező kommentje:
#2 Férfi
Köszönöm az eddigi tanácsokat!
2023. jún. 19. 10:34
6/10 anonim válasza:
Ja, akkor még a szésavas vizet és főleg a sört, de a kalória miatt a másféle alkoholt is vedd visszább.
7/10 A kérdező kommentje:
Ha férfi vagyok akkor egyből alkoholista?
Egyébként dohányzni sem dohányzom és az alkoholt is mellőzöm. Max akkor iszok ha valami családi összejövetel van. De akkor is minimálisat csak, nem hiányzik az alkohol egyáltalán, mert csak gyomorsavam van tőle.
2023. jún. 19. 10:55
8/10 anonim válasza:
Nem, ha nő vagy akkor védekezz más módszerrel mint a hormon. 😜 De pasiként az óvszerre téréstől nem sokat várhatsz
9/10 anonim válasza:
Pár kiló - azért 20 kiló nem pár kiló.
Kalóriadeficittel fogyhatsz.
10/10 anonim válasza:
Hogyan tud csak úgy "felszaladni"? Szerintem meg rendszeresen teleetted magad és még azon is túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!