Fostatok valaha kínaitól? Úgy, mint a pelikán?
Figyelt kérdés
4-5 napja ettem, de még mindig fosok. Egy Zuglói kínaiban... Olyat rendeltem, amit nem sűrűn rendelnek, így lehet nem volt friss. A seggemen pisilek és már köhögni sem merek, mert ködöl egyet a gatyámba!2023. máj. 31. 20:06
1/10 anonim válasza:
Ekkorát rég röhögtem :D
Amúgy igen. Két napig át volt festve a vécékagyló. úgy fostam, mint amikor az eldugult nagy nyomású csőből kirobban a tartalma.
2/10 qborka válasza:
Ilyen sokat nem. Egyszer max. kétszer volt fosás rögtön egymás után,kínai kaja után.
3/10 anonim válasza:
És minek kell ilyen szarokat enni? Pláne, ha azt sem tud mi az vagy milyen hatást fog kiváltani. Nem vagyunk kínaiak.
4/10 A kérdező kommentje:
Fél város ott eszik te boomer. Vettem Bolust.
2023. máj. 31. 21:11
5/10 anonim válasza:
a csípős kajától én is fosok tőle
6/10 anonim válasza:
4.
És akkor mi van? 1 hülye 100-at csinál. Az, hogy fosol tőle, pont engem igazol és nem téged.
7/10 anonim válasza:
Nan Jing-ben (Hungária körút, Keleti) voltál? Mert ott nekem semmi gondok nem voltak!
8/10 anonim válasza:
A kérdező csávó már itt van egy ideje. Kb. 1 éve olvastam itt először ilyet, hogy fosok meg pelikán, meg seggemen pisilek, stb... Időnként felbukkan ez a kis Humor Herold.😄
9/10 A kérdező kommentje:
És akkor mivan? Nincsen életed?
2023. jún. 4. 12:26
10/10 anonim válasza:
Mondja ezt az, aki itt nyomatja ugyanazt a hülyeséget, ki tudja mióta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!