Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egy 16 éves lánynak tilos...

Egy 16 éves lánynak tilos fogyókúráznia?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és szeretnék fogyni, nem sokat csak 3-4 kilót. De nem tudom hogy mennyire ártalmas a szervezetemnek, vagy egyáltalán ártalmas-e a fogyokúra.
2010. okt. 9. 11:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Aha, én meg maga a római pápa vagyok...

Nem hinném, hogy pár év alatt ennyit változott a tananyag, az orvostanhallató expasim egész tájékozott volt a témában. Mondjuk summa cum laude diplomázott, nem csak a büfébe járt. :)

2010. okt. 22. 08:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Már nagyon régóta nézem a diskovery csatornát. Egyetlen olyant sem mutattak be eddig, hogy egy normális vadállat nekiállt volna feleslegesen zabálni, vagy dűtötte volna magába a vizet, mint a gödény. Ilyen nincs. A szervezet tudja, hogy mire van szüksége. Ha asszerint élsz, akkor eszedbe se jut, hogy 3-5 l. vizet meg kell innod akkor is, ha utálod, mert moszatos a hátad. Aki pedig valamilyen formában vét a természet ellen ( vagyis el-életképtelenedik), azt megeszik a hiénák, sakálok alligátorok.
2010. okt. 23. 14:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon jó meglátás, utolsó. Csak az a baj, hogy mi, emberek, a táplálkozásban képtelenek vagyunk arra, hogy csak azt együk (de az megegyük!), amire szükségünk van. Egyrészt mindent elrontunk adalékokkal, állományjavítókkal, édesítőkkel, másrészt "finomítjuk" a lisztet, a cukrot, lehántunk és kidobunk mindent, ami értékes, amit táplál(na) is, nem csak hízlal. Akkor is eszünk, ha nem vagyunk éhesek. (Pl. desszert.) Ráadásul ott vannak a reklámok, szinte már elhiszed, hogy csak akkor leszel szép, egészséges és vékony, ha Jó reggelt keksszel kezded a napod, -30% zsírtartalommal. Csak azt nem teszik hozzá, hogy semmi szükséged a benne lévő cukorra, lisztre és 70% zsírtartalomra. És persze Kinder tejszelet nélkül sem élet az élet, mert 1 egész pohár tejet belecsomagoltak. :)
2010. okt. 25. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!