Másnak is ment a hasa az almaecetes víztől?
Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja fogyókúrázom, második napja iszok napi 3x étkezés előtt almaecetes vizet, azonban nagyon megy tőle a hasam, ma már harmadszor... Gondolom ez nem folytatható így tovább. Másnak is volt ilyen az almaecettől?2023. ápr. 21. 13:38
1/10 anonim válasza:
"egy hónapja fogyókúrázom, második napja iszok napi 3x étkezés előtt almaecetes vizet"
A fenének csináltok ilyen ökörségeket? Mennyi a napi kalóriabeviteled?
2/10 A kérdező kommentje:
Szóval szerinted ökörség a fogyókura?🤡 nem az elejétől iszom az almaecetes vizet, nem tudom mi a nem érthető ezen.😄
2023. ápr. 21. 13:54
3/10 anonim válasza:
Kalóriadeficit, oké? Olvasd el ezt a cikket, és ezután te sem tartod erőltetni az almaecetes vizet:
4/10 A kérdező kommentje:
A kalóriadeficitet alkalmazom, igen. :) az almaecetről szólt a kérdésem.
2023. ápr. 21. 13:56
5/10 anonim válasza:
"Az almaecet fogyókúra esetén is kiválóan alkalmazható, hiszen felgyorsítja az anyagcserét, segíti az emésztést, vízhajtó, méregtelenítő és étvágycsökkentő hatású, és gátolja a zsírok lerakódását."
Pont ez a hatása, miért meglepő, hogy megy tőle a hasad? :)
6/10 anonim válasza:
Nem az almaecettől fogsz fogyni, sőt a hasmenés se egyenlő a fogyással, egyedül a kalóriadeficittől. Szerintem így felesleges innod az almaecetet.
7/10 anonim válasza:
Nekem tönkrevágta a gyomrom az almaecet... Fiatal voltam és reményekkel teli, hogy ez a "csodaszer" majd segít :D
8/10 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy méregtelenít? Mit méregtelenít? :D
Ja, fosat - bocs, a kettőnek köze nincs egymáshoz.
9/10 anonim válasza:
Netamin almaecet 400mg 2x1-nap én ezt hadználtam egésznapra elvette az étvágyamat nekem ez bevált.
10/10 yoshimitcu válasza:
Nekem kimarta a gyomrom. Egy hónapig ittam napi egyszer pohár vízben egy evőkanállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!