Ez normális? Nagyon vészes?
Figyelt kérdés
Kb. Fél évig voltam anorexiás. Most kb egy hete döntöttem el hogy meggyógyulok. Jelenleg 38kg vagyok, menstruációm nincs. Tegnap és ma este is rámtört egy falásroham. Ma a nap végére 3100kcalt ettem meg. Amúgy ma mozogtam is.más anorexiás is tapasztalt már ilyet?2023. márc. 15. 19:39
1/6 anonim válasza:
Te nem VOLTÁL anorexiás, hanem MÉG AZ VAGY!
2/6 anonim válasza:
Nagyon vészes, igen. És veszélyes.
3/6 anonim válasza:
Nekem már sikerült túllennem rajta. Kaptam hozzá némi segítséget, de megoldható.
4/6 anonim válasza:
A bulimia es anorexia gyakran egyutt jarnak. Ez a falas ha nem is tarsult hanytatassal, nem jo. Raadasul kiehezett vekony embereknek nagyon megarthat a hirtelen eves. Ehezoknel is.
Orvosi segitseget muszaj kerned, es kornyezetedbol tamogato emberekkel korulvenni magad.
5/6 A kérdező kommentje:
Miért nem jó a szervezetnek?
2023. márc. 15. 20:29
6/6 anonim válasza:
"Miért nem jó a szervezetnek?"
Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!