Melyik 'állagú' fehérje jobb? (Már ha valamelyik jobb)
Figyelt kérdés
Gymbeamről amit veszek az mindig kicsit darabosabb, meg ilyen nagyobb fehérjerögök is vannak benne, kicsit mintha összeállna a fehérje. Viszont a Nutriversum fehérje ami csak nagyon finom por, és még száll is a por miközben beleteszem a shakerbe.
Elvileg összetevőkben nem sok különbséget látok mikor nézem a tápanyag táblázatot, de az állagának különbség elég furcsa.
Sima tejsavó mindkettő.
2023. márc. 13. 23:38
1/5 anonim válasza:
Egyszer vettem gymbeames fehérjét, és ugyanazen tapasztalatok miatt soha többé, bármilyen akciós is. Egyszerűen rosszabb minőségű.
2/5 anonim válasza:
Nálam is ez volt anno amikor vettem fehérjét. Más az állag, minőség, árazás.
De jó ideje nem veszek már, 2023 van
3/5 anonim válasza:
Én már jó ideje Nutriversumot használok, nekem minden szempontból kiváló fehérje. Ár-érték, minőség, íz, csomagolás stb.
4/5 anonim válasza:
Én Gymbeam rízsfehérjét iszok, nekem az sose csomósodik be.
5/5 KissFranci válasza:
Nekem a BodySelect fehérjeporai nagyon beváltak, nem csalódtam bennük. Nem csomósodik, nekem mindig kiváló volt az állaga, nagyon jó minőségű, és jól is oldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!