Volt már veletek olyan, hogy megutáltátok a kedvenc kajátokat, mert rosszul lettetek utána, hánytatok?
Figyelt kérdés
Én így undorodtam meg a bolognai spagettitől. Már eleve fájt egy kicsit a hasam, amikor megettem egy tányérral, de aztán egész éjszaka hánytam. Ennek 3 éve. Azóta nem ettem, mert undorom tőle.2023. márc. 9. 21:49
1/6 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, nekem a paradicsommal legalább 1 évig alig bírtam ránézni
2/6 anonim válasza:
Nekem jó pár éve történt, mikor ananászos pizza után hánytam. Elkaptunk vmi vírust, és amiatt. Ananászos pizzát nem tudtam megkívanni utána.
3/6 anonim válasza:
Igen. Alsós voltam, mikor műtöttek. Azt mondták, vacsirát már ehetek, anyukám hozott nekem zöldbabfőzeléket, mert az volt a kedvencem. Nem igazán voltak jól, de egy paraszt nővér szó szerint megtömött vele, hogy anyád idehozta, hálátlan kis taknyos. Ahogy volt, rá is hánytam, és azóta nem eszem meg..
4/6 anonim válasza:
Volt ilyen, több kajával is. Volt olyan, amot legközelebb felnőttkoromban tudtam újra enni undor nélkül.
5/6 anonim válasza:
Pizza, meg egyszer valami fokhagymás cucc.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem viccelek, ma milánóit rendeltem egy menzáról. Milánói makarónit. Attól nem undorodok. Erre milánói SPAGETTIT szállítottak ki, amitől anno megundorodtam. Egy fokkal jobb ez, mint a darálthúsos verzió, de elment evés közben az étvágyam...
2023. márc. 10. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!