Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Volt már veletek olyan, hogy...

Volt már veletek olyan, hogy megutáltátok a kedvenc kajátokat, mert rosszul lettetek utána, hánytatok?

Figyelt kérdés
Én így undorodtam meg a bolognai spagettitől. Már eleve fájt egy kicsit a hasam, amikor megettem egy tányérral, de aztán egész éjszaka hánytam. Ennek 3 éve. Azóta nem ettem, mert undorom tőle.
2023. márc. 9. 21:49
 1/6 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, nekem a paradicsommal legalább 1 évig alig bírtam ránézni
2023. márc. 9. 21:54
 2/6 anonim válasza:
Nekem jó pár éve történt, mikor ananászos pizza után hánytam. Elkaptunk vmi vírust, és amiatt. Ananászos pizzát nem tudtam megkívanni utána.
2023. márc. 9. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen. Alsós voltam, mikor műtöttek. Azt mondták, vacsirát már ehetek, anyukám hozott nekem zöldbabfőzeléket, mert az volt a kedvencem. Nem igazán voltak jól, de egy paraszt nővér szó szerint megtömött vele, hogy anyád idehozta, hálátlan kis taknyos. Ahogy volt, rá is hánytam, és azóta nem eszem meg..
2023. márc. 9. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, több kajával is. Volt olyan, amot legközelebb felnőttkoromban tudtam újra enni undor nélkül.
2023. márc. 9. 22:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Pizza, meg egyszer valami fokhagymás cucc.
2023. márc. 10. 11:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem viccelek, ma milánóit rendeltem egy menzáról. Milánói makarónit. Attól nem undorodok. Erre milánói SPAGETTIT szállítottak ki, amitől anno megundorodtam. Egy fokkal jobb ez, mint a darálthúsos verzió, de elment evés közben az étvágyam...
2023. márc. 10. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!