A Cézár saláta mennyire egészséges kaja kenyér nélkül?
Attól függ, hogy van elkészítve. Bármilyen salátát el lehet készíteni úgy, hogy egészséges és finom legyen, meg úgy is hogy baromi cukros és egészségtelen. Sok helyen telenyomják cukorral meg minden szarral az öntetet pl.
De ha tápanyagdús ételeket akarsz enni, akkor ne cézársalátát egyél. Tök jó salátákat lehet csinálni édesburgonyából, quinoából, stb.
4-essel értek a legjobban egyet!
Itt is rengeteg a kommersz hozzászólás.... A ződségek a gyümölccsel, a gyümölcsök a zöldséggel, amit ma már minden hülye kívülről fúj!!! Leginkább divatból bohóckodnak itt a szupertrendi egészséges táplálkozásukkal!
Egész életemben azt ettem, ami jól esett, annyit, amennyi jól esett, és itt vagyok 46 évesen, 1 kg súlyfelesleg nélkül... Bibi
És nem, nincs baj a koleszterinszintemmel, a májammal, az emésztésemmel, és az érrendszeremmel se, képzeljétek...
Nem mindenki lehet ilyen szerencsés, azt megértem, de aki azt szólja meg, aki a természetesség híve, és nem bohockodik a fog alatt roppanós nyerszölséges ízetlen marhaságaival, az szerintem csupán irigy!!!
No, egészségmániás pénzes tömegemberkék, mostmár lehet engem szidni!!! :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!