Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet olcsóbban?

Lehet olcsóbban?

Figyelt kérdés

Sziasztok segítség szeretnék kérni!

Edzéssehez való étrenddel kapcsolatban!

Sajnos az életem úgy hozta, nem tudok olyan sokat költeni az ételekre de tömegelni szeretnék, most 65+kg vagyok. Viszont szeretnék egészségesen, s viszonylag olcsóbban étkezni. Tudnátok ajánlani milyen ételeket, egyek hogy tömeget tudjak növelni, de mégsem kerül egy rakat pénzbe? Hardganer vagyok. 20 éves fiú!

2023. márc. 7. 09:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi a napi kalóriabeviteled?
2023. márc. 7. 09:33
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
hello! csak megszeretném kérdezni hogy mi a fene az a "Hardganer" ?
2023. márc. 7. 09:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A hardgainer egy valóságban nem létező, de fitnesz blogokon jól hangzó címke azokra a vékony srácokra, akiknek fogalma nincs a kalóriaszámolásról.
2023. márc. 7. 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Hardgainer az nemlétező fogalom. Röviden: azokra használjuk, akik soványak, de megfelelő kalóriabevitel híján azt hiszik, ők nehezen képesek hízni (izomba).

Marhaság, csak kalóriát nem számolnak.

2023. márc. 7. 16:29
 5/6 NTBS ***** válasza:
Több táplálék és edzzél kitartóan.
2023. márc. 21. 07:16
 6/6 anonim válasza:
Tojás minden formában.
2023. jún. 7. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!