Van valami gyogyhatasu keszitmeny telitettseg erzesre?
Figyelt kérdés
Allandoan ehes vagyok es csak eszek-eszek, nem erzem igy jol magam de valamiert allando kinzo ehsegerzet gyotor
Esetleg lenne valami gyogyhatasu keszitmeny hogy ne legyek allandoan ehes?
#Ehsegerzet
2023. febr. 26. 23:06
1/3 anonim válasza:
Igyál rengeteg folyadékot, elsősorban vizet. Általában ez bevalik. Nem kell itt ilyen keszitmenyekre költeni.
2/3 anonim válasza:
Ha ilyen lenne, akkor nem hiztam volna el soha...😂
Nem tudom, figyelj, esetleg egy kivizsgalast meger, hatha van ennek valami oka, de nalam nem volt.
Csak kitagult a gyomrom, mertektelenul zabaltam rossz minosegu kajat, allandoan ehes voltam.
Aztan megembereltem magam es eletmodot valtottam, az elso 1 honap maga volt a pokol, mire megszoktam, de aztan jo lett.
3/3 A kérdező kommentje:
2-es, tehat ugyan ezt erezted te is? Egy honap utan mar nem voltal allandoan ehes, beallt ugymond a taplalkozasod?
2023. febr. 26. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!