175 centihez 50 kg? Sok?
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 08:50
1/20 anonim válasza:
Nyilván nem sok, inkább kevés.
2/20 anonim válasza:
Sok?! Írd be egy BMI kalkulátorba és megtudod. De ha nem akarod, elmondom: kóros soványság határán vagy.
3/20 A kérdező kommentje:
Voltam kevesebb is, azóta eszek sokszor sok kalóriát. Újra 48 kiló akarok lenni, akkor jobban éreztem magam sokkal.
2023. febr. 25. 08:55
4/20 anonim válasza:
Ûdvôzôllek! Nem sok, jobb lenne egy kicsivel több, mert a magassàgodhoz képest sovàny vagy!
5/20 anonim válasza:
Akkor nálad ez mentális probléma. Hány éves vagy?
6/20 anonim válasza:
Én is 175 cm vagyok, tudom milyen nehéz hízni. De hidd el, hogy baromi kevés az 50 kg. Én 52 voltam, mikor a legvékonyabb voltam, és hullott a hajam, az összes csontom kilátszott, mindenki azt mondta, hogy miért vagyok ennyire sovány. Én akkor nem éreztem annyira vészesnek, de a számok alapján tudtam, hogy muszáj lenne hìzni. Most 60 kg vagyok, és meg tudlak érzteni, marha nehéz elfogadni, de ez az egészséges. Én is úgy érzem, hogy bárcsak inkább 56 lehetnék megint, vagy kevesebb, de közben tudom, hogy az nem volt jó. Azt tanácsolom, hogy ne próbálj fogyni, inkább hízz, mert nagyon nem egészséges a súlyod.
7/20 anonim válasza:
173/52 vagyok és utálom ahogy kinézek. Mint egy fiú ☹️ főétkezések mellé nutridrinket iszok, mit nem adnék 10 kiló plusszért és kicsit nőiesebb alakért.
8/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mindegy, újra elkezedek diétázni mert ez így nem állapot. 1200-zal, ha nem is olyan gyorsan, de fogyok, közben még sem éhezek. Májusra remélem megint visszamyerem a 47-48 kilót, aztán súlyt tartok és nem bezabálok megint;)
2023. febr. 25. 09:11
9/20 anonim válasza:
Miért kéred ki a véleményünket, ha nem hallgatsz ránk? Valószínűleg anorexiás vagy, ne diétázz, inkább keress fel egy pszichiátert.
10/20 anonim válasza:
Jesszusom ez nagyon kevés és még így is fogyni akarsz?Orvosi(pszichiátriai) eset vagy.Gondolom hogy nézhetsz ki...csont és bőr..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!