Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi történne, ha kezdő testépít...

Mi történne, ha kezdő testépítés mellett megtartanám a régi, "mindent is, de csak mértékkel" jellegű étrendemet?

Figyelt kérdés
Tehát nem vagyok válogatós, és például a cukros, zsíros, fehér lisztes dolgokat sem kerülöm, kávé, sör, cigi, kóla is megy, ugyanakkor zöldség, gyümölcs is jöhet... (42 éves vagyok, az átlagosnál kicsit vékonyabb (de nem sovány). Nincs cukorbetegségem, szív-, vérnyomásproblémám, nem szorulok semmilyen állandó gyógyszeres kezelésre és testalkatom ellenére jól bírom a fizikai munkát.
2023. febr. 17. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Nem nagyon látszana. Gondolom izmot akarsz építeni, nagyon fontos hogy mit eszel/iszol. Cigi? Cola? Ezt még olvasni is fáj.
2023. febr. 17. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:
15%
Mostmánosztán hova tepertölsz?
2023. febr. 18. 04:05
 3/3 anonim ***** válasza:
70%
Hogy érted, hogy mi történne? Fehér liszt és cukor jó energiaforrásnak, ha elég fehérjét eszel és jól edzel fogsz tudni izmosodni. Izomépítés nem egyenlő az egészséges életmóddal. Én heti három-négyszer mekizek, de aki nem ismer ránézésre azt hinné hogy csirke-rizsen élek, de olyat is kérdeztek már, hogy vega vagyok-e.
2023. febr. 18. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!