A Bomba kevésbé káros, mint a Monster?
2-es: nem volt kétségem. Sok minden egészségtelen, van, ami nagyon. De a Monsternél a szívritmus zavarokat valószínűsítik idővel, annál pedig nekem semmi sem ijesztőbb.
1-es: gyerekkorom tuttifrutti íze ez a Bomba. Ezt vettük mindig, Red Bull drága volt :D Imádom inni, nosztalgikus. (Monster mondjuk ennél is jobb)
Az ilyen ipari hulladék energiailok esetében a koffeintől aggódnék legkevésbé. Extrém mennyiségű cukor (vagy szintetikus édesítő, vagy valami glükózszirup), mesterséges aroma, tartósítószer, ammónium-szulfit alapú karcinogén színezék. Ez az enegia ital, laborban előállított szemét. Két ilyen szemetet hasonlítsunk össze, hogy melyik a károsabb? Nem mindegy? Mindkettő egy káros szar. Ennyi erővel melyik a károsabb, a speed vagy az ecstasy?
Lesz probléma abból, ha időnként az ember megiszik egy energiaitalt? Minden bizonnyal nem. De napi szinten fogyasztani (pláne, ha ez nálad függőség), az nagyon problémás lehet.
Most lusta vagyok utánanézni, de régen ittam Monstert, így emlékszem, hogy fél literes. A Bombában meg ha jól tudom, fel annyi koffein van, mint egy Hellben.
Gyanítom a Monsterben a cukor- és koffeintartalma és magasabb jóval, így persze hogy rosszabb.
A Monster nekem akkora löketet ad, hogy nem is nagyon iszom, mert egyszerűen felesleges. Most próbálok leszokni energiaitalról, hogy csak 1 Bombát fogok inni pár napokig, hogy fokozatosan tudjak leszokni, mert mikor hirtelen próbáltam, ugyan migrénem lett, hogy teljesen kikészültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!