Szabad ilyet inni?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy mindennap nem szabad citromos vizet inni, de én egy hónapban egyszer szeretnék mert nagyon szeretem, ez is okoz bármilyen kárt ha egyszer egy hónapban iszom?2023. febr. 1. 13:36
1/10 anonim válasza:
Szerintem, még naponta sem káros, ha csak nincs gyomor szekréciós / reflux problémád, azaz túl sok a savad. Havonta egyszer pláne nem káros.
2/10 anonim válasza:
Én minden nap azt iszom. Semmi bajom.
3/10 anonim válasza:
Van mikor véletlenül össze keveredik egy kis szódával, vodkával. 😅
4/10 anonim válasza:
Csak a fogaidnak nem tesz jot a sok citrus, ennyi az oka, amiert nem ajanlott naponta citromos vizet inni vagy citrusfeleket fogyasztani.
Amugy az emesztesnek jo a citromos viz, csak hat a fogzomanc nem szereti.
5/10 A kérdező kommentje:
4-es, ez akkor is fenn áll ha nem mindennap iszom?
2023. febr. 1. 13:45
6/10 anonim válasza:
A fogakat károsító hatást nagy mértékben ki tudod kerülni, ha szívószállal iszod.
7/10 anonim válasza:
6-os : Vagy akkor, ha sima vízzel öblögetsz utána.
8/10 anonim válasza:
#1: Valójában a túl sok savra kifejezetten jó a citromlé
9/10 Senior Séf válasza:
Az almaecetes víz még hatásosabb lenne.
10/10 anonim válasza:
Ha nem 50-50%-ban kevered, akkor semmi bajod nem lesz tőle. :D Ha egy fél liter vízhez keversz egy evőkanálnyit, csak az íze miatt, abszolút nem káros. Ma már mindenre azt mondják, hogy káros. Régen a gyerekek még a kecskeszart is megették, csak ma ilyen hipohonderek az emberek, még fingani sem lehet, mert az sem egészséges. Manapság mindenre kitalálják, hogy káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!