Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A fahéjnak milyen hatásai...

A fahéjnak milyen hatásai ismertek a közismerteken kívül még?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt azt, hogy pl. ismert élénkítő vagy nyugtató hatása?

Az emésztésre gyakorolt hatása hogyan hat alapvetően egy egészséges emberre, mármint inkább hajt vagy inkább fog?

Tudom, hogy ez azzal együtt, hogy minden ember különböző és így máshogy is reagál egyes dolgokra, de most általánosságban kérdezem.

Elsősorban ezek érdekelnek, de akár más olyan tulajdonságai is, amelyeket nem mindenhol lehet olvasni.

2023. jan. 15. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó állítólag a vércukorra, csökkenti.
2023. jan. 15. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
2023. jan. 15. 14:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, első válaszoló, ezt tudom, ezt a köztudott tények közé sorolom, de azért köszi, hogy segíteni próbáltál!
2023. jan. 15. 16:28
 4/8 A kérdező kommentje:
2. ez a cikk is a vérnyomásról szól leginkább, ha jól láttam, cikken átszaladás után. Vagy említi az általam említett példákat is tán? Mert nem találtam és azok érdekelnek engem a legjobban.
2023. jan. 15. 16:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! A Fahéj kivàllò a kûlönbözô virusok és baktériumok ellen! Ezért megfàzàs esetén kivàllò segitség lehet. Emésztésjavitò is!
2023. jan. 18. 01:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hozzàteszem még, hogy a Fahéj rendszeres fogyasztàs esetén javitja és segiti az anyagcserét!
2023. jan. 18. 01:08
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi, ezeket tudtam, de azért hasznos, köszi!

Élénkítő/nyugtató hatása érdekel még nagyon!

A reggeli kávé és kakaó helyett innám, ezért remélem, hogy segít az ébredésben, nem pedig visszaaltat, ezért kérdezem.

2023. jan. 18. 10:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Nu, légyszi, valaki, aki legalább angolban tud segíteni, hogy angolul hogy találok erre választ? Nem sikerül magamtól angol kérdést sem összerakni, sem azt, hogy hova lehet feltenni az angolul olvasó internet népének? Vagy egyáltalán angolul hogy keresek erre rá?
2023. jan. 25. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!