Mennyi ideig fogom bírni?
Sziasztok!
Azzal a kerdessel fordulnek hozzatok, hogy ekkora tanyerbol napi egyszeri etkezes eseten mennyi ideig fogom birni komolyabb egeszsegkarosodas nelkul?
.eu/view.php?filename=63220230105_163428.jpg
A tenyerem azert szerepel a kepen, hogy lathato legyen a meret. Magassagra a tanyer akkora mint a mutatoujjam.
Miert kerdezem? Novemberben elkuldtek a munkahelyrol leepites miatt, es azota nem tudtam talalni semmit, csak ritkan alkalmi munkakat. Bar sok lehetoseg nincs is a kornyeken. Ahhoz, hogy a csaladom etkezhessen, de nekem is jusson legalabb kis mennyiseg, ennyit tuztem ki celnak amig nem talalok munkat. 90 kilorol lefogytam 82 kilora.
Plusz info, nehogy belekossenek: egy 50 ezer forintos telefonom van amit 3500 forintos elofizetes melle vettem, tehat nem koltunk es koltottunk minden hulyesegre. Nem fogyasztok alkoholt es nem dohanyzom.
Mondjuk 82kg bol meg van mit leadni😋
Nem a tanyer a lenyeg ami rajta van.
Menj gyárba dolgozni, menj mas varosba , bentlakas stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!